Wie zijn wij?

Maak kennis met de raamdecoratie specialist

Onze verhaal

Gespecialiseerd in
raamdecoratie

Mert Gordijnen is gespecialiseerd in het op maat maken van gordijnen, dus je weet dat je bij ons in de goede handen bent als je op zoek bent naar persoonlijk en professioneel op maat werk.

Wij bieden jou graag onze service aan en staan altijd klaar om antwoord te geven op al jouw vragen. Het maakt niet uit of het gaat om een klein of groot raam, wij vinden voor ieder frame de oplossing.

In samenwerking met jou, evenals mogelijke professionele meetservice en gratis stalen, zorgen wij dat je de perfecte gordijnen pasvorm vindt in de juiste stijl.  

my Services

Een ervaren familie,
voor een ervaren resultaat.

Contact opnemen
01
Inmeetservice

Wij vinden voor ieder frame de oplossing. In samenwerking met jou, evenals mogelijke professionele meetservice en gratis stalen, zorgen wij dat je de perfecte gordijnen pasvorm vindt in de juiste stijl.

02
Maatwerk

Door dicht met elkaar samen te werken kan jij er vanuit gaan dat wij de beste prijzen aanbieden aan jou, tevens als kwalitatief maatwerk. Maatwerk hoeft niet altijd duur te zijn, en daar zijn wij het perfecte voorbeeld van.

03
Montageservice

Bij Mert Gordijnen ligt er een hele grote waarde op goede service. Daarom zijn wij erg gedreven om ons volledig voor jouw project in te zetten. In een straal van 20km van ons af? Dan profiteer jij van onze gratis montageservice.

Wij verwelkomen je graag voor een kop koffie!

Lees verder om te kijken wat wij allemaal aanbieden. Voor iedere ruimte een oplossing bij, Mert Gordijnen.

Buiten

Rolluiken

Voor extra veiligheid en nog eens besparing van energie in deze dure tijd.
Binnen

Elektrische Rolgordijnen

Bedienen met gemak voor wanneer jij wilt dat de licht binnen valt in elke ruimte naar wens.
Exclusief

Bamboe & Houten Jaloezieën

Genieten van natuur maar dan ook nog binnen je huis? Met onze luxe uitvoeringen is premium genot ook nog eens betaalbaar.
Binnen

Vitrages & Inbetween

Royale stijl voor een koninklijke sfeer is niet meer ver gezocht. Kom langs om te zien wat wij te bieden hebben.
Wij staan altijd klaar om antwoord te geven op al jouw vragen.

Neem een kijkje hieronder voor de meest gestelde vragen. Zie je de jouwe er niet tussen staan? Neem gerust contact op.

Contact Opnemen

Hoe kan ik jullie bereiken?

Wij zijn beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur (Zondag gesloten). Na ontvangst van uw mail stellen wij een gericht reactie samen naar aanleiding van uw wensen. Tussen 1 - 2 werkdagen proberen wij u een tijdige reactie te versturen. Heeft u wat sneller een reactie nodig? Bel ons gerust op 0252 785 910.

Wat is jullie levertermijn?

Na goedkeuring van product en inmeten van de ruimte zorgen wij er voor dat de order doorgezet wordt naar onze productie faciliteit in Nederland. Razendsnel gaan zij te werk en proberen zij deze bij eerste kans onze kant op te sturen. Dit proces neem veelal niet meer dan 8-12 werkdagen.

Wat is jullie garantiebeleid?

Als Mert Gordijnen staan wij regel recht achter onze producten. Gaat er wat fout naderhand of iets toch niet naar wens? Laat het ons weten en wij proberen uw een oplossing aan te bieden die u niet zal benadelen.

Hoe werkt de inmeetservice?

Plan gerust telefonisch of per mail een inmeet afspraak in met onze specialisten. Zij zullen op een gezamenlijk afgesproken datum een bezoek brengen voor desbetreffende ruimtes. Wij waarborgen precisie doormiddel van het gebruik van cutting edge apparatuur tijdens onze metingen. Twijfelt u over het inmeten? Laat het ons zeker weten!